Aktivnosti društva

  • Skrb za izobraževanje: predavanja, delavnice, tečaji, seminarji za strokovno in osebnostno rast, urjenja v komunikaciji, izdaja zbornikov, priprava Posterjev in plakatov, aktivna predavanja članov društvu, pasivna in aktivna udeležba na simpozijih in kongresih.
  • Skrb za druženje članov: letno srečanje pomurskih medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov, obisk osrednje slovenske prireditve ob 12.maju, strokovne ekskurzije, izleti, druga priložnostna druženja kot so koncerti, prireditve.
  • Skrb za rekreacijo: priskrbimo karte za kopanje, planinarjenje, kolesarjenje, pešačenje, udeležba na maratonih.
  • Skrb na kulturnem področju: Ženski zbor DMSZT Pomurja, ki šteje 21 članov in deluje že 10 let nastopa na raznih prireditvah društva, zavodov, kulturnih prireditvah (revije, srečanja pevskih zborov, drugi nastopi in prireditve) Vsako leto zbor Božični koncert v Bolnišnici Murska Sobota.). Zbor vodi glasbena pripravi pedagoginja Anka Suhadolnik.
  • Skrb za zdravo življenje članov in pomurskega človeka: Sodelovanje v projektu Živimo zdravo, v akcija Pomurje v gibanju, Skrb za starejše. Koordinatorke medicinske sestre sodelujejo z drugimi zavodi, društvi, lokalno skupnostjo, organizacijami in s svojim strokovnim znanjem pomagajo v skrbi za zdravje.
  • Skrb za člane upokojence: Udeležba Upokojenih članov na strokovnih ekskurzijah, izletih, drugih aktivnostih in srečanjih, ki jih društvo prireja.
  • Skrb za starejše in kronično bolne: Skupine za samopomoč, sodelovanje z društvom Hospic, Sodelovanje z Rdečim Križem in Župnijskimi Karitas.
  • Skrb za informiranje članov in druge javnosti: Spletna stran društva www.drustvo-mszt-pomurja.si, priprava plakatov, priprava posterjev, sodelovanje in predstavitve na stojnicah (radgonski sejem, Murska Sobota) in v različnih medijih,

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih