23. 6. 2018 se bomo z avtobusom odpeljali proti Gorenjski. Obiskali bomo Pokljuko. Potepali se bomo po mogočnih pokljuških gozdovih, se povzpeli do Blejske koče, tisti z malo več kondicije še do Lipanskega vrha.
Zjutraj ob 5. uri bo odhod iz avtobusne postaje Murska Sobota. Tako bi skupaj s postanki prišli na Pokljuko do Šport hotela okrog 10. ure. Od tam bomo nadaljevali peš proti Blejski koči. Hoje v eno smer je približno za 1. uro in 40 min.
Pot ni zahtevna in poteka večinoma po gozdu. Zadnji del poti je malo bolj strm. Od koče je lep razgled na pokljuške gozdove.
Od 12. ure pa do 15. ure bomo uživali ali na klopcah ob koči, ali na pašnikih v njeni okolici, ali pa se povzpeli na Lipanski vrh. Vmes bomo imeli toplo malico v Blejski koči. Potem se bomo vrnili nazaj na izhodišče, kjer nas bo pobral avtobus in nas odpeljal domov.
Ne pozabite na primerno obutev , rezervna oblačila, anorak, vodo…
Stroške avtobusa krije DMSBZT Pomurje, ostalo ( malica, pijača) v lastni režiji.
Prijave zaradi organizacije prevoza in tople malice do 06.06.2018 na mail dragica.josar@gmail.com ali telefon 031 354 123.

VLJUDNO VABLJENI

Predsednica DMSBZT POMURJA
Dragica Jošar

Pohod na Blejsko kočo


x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih