BELA KRAJINA

ODHOD: sobota, 15.06.2013

Program enodnevne strokovne ekskurzije!

Odhod iz avtobusne postaje v Murski Soboti  ob 05.00 uri. Vožnja v smeri Maribora in Celja do krajev, kjer si bomo ogledali:

Šmarješke Toplice – postanek za ogled znanega slovenskega zdravilišča. Sprejelo vas bo prijazno osebje ter vas popeljalo po njihovih termah. Po ogledu boste pot nadaljevali do….

Rosalnice – obisk cerkva Tri fare nato bo sledil ogled….

Metlike – sprehodili se boste po samem mestu ter obiskali pokrajinski muzej in si ogledali zanimivo razstavo, ki prikazuje življenje ljudi v Beli krajini od prazgodovine do 20. stol.

Radovica – obisk osnovne šole Brihtna glava, kjer boste po besedah ustanovitelja in znanega humorista Tonija Gašpariča, s pomočjo »strogega« učitelja na duhovit in zanimiv način spoznali Belo krajino. Na eni izmed turističnih kmetij bo sledil ogled kleti, degustacija vin in kosilo.

V poznejših popoldanskih urah sledi povratek proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena na osebo:

47,00 € pri udeležbi 49 – 52 oseb, 49,00 € pri udeležbi 45 – 48 oseb

52,00 € pri udeležbi 40 – 44 oseb, 56,00 € pri udeležbi 35 – 39 oseb

(Pri večjem ali manjšem številu oseb se cena ponovno preračuna!)

Cena zajema: avtobusni prevoz, cestnine, parkirnine, vstopnina za ogled muzeja v Metliki, vstopnina za ogled šole Brihtna glava, kosilo in degustacija vina (3 vzorci), vodenje, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo ekskurzije in DDV.

Murska Sobota, 11.04.2013 št. ar.:136/13

Posameznik prispeva 27 EUR, ostalo krije društvo.

Prijave na GSM 031 354 123- Dragica  Jošar .


x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih