V A B I L O

Na predavanje in praktični prikaz

EFT metode – tehnike doseganja čustvene svobode (tapkanja),
ki bo v četrtek, 22. maja 2014, ob 15.30. uri v predavalnici Nacionalnega inštituta za javno zdravje,
ul. Arhitekta Novaka, v Murski Soboti

Program strokovnega srečanja

15.30 –16.00 Registracija udeležencev
16.00 – 16.10 Uvodni pozdrav, predsednice  strokovnega DMSBZT Pomurja,Daniele Mörec
16.10 – 16.40 Teoretične osnove EFT metode, Cvetka Horvat,- diplomirana ekonomistka in AAMET izvajalka EFT metode 3. stopnje
16.40 -17.10 Učenje osnovnega recepta, Cvetka Horvat
17.10 – 17.50  Izkušnje in primeri, Cvetka Horvat
17.50 – 18.50  Izvajanje EFT metode ( tapkanje udeležencev na temo stres ), Cvetka Horvat
18.50 – 19.15  Razprava in vprašanja  udeležencev

Dodatna informacija

EFT ( Emotional Freedom Techniques ) metoda je oblika psihološke akopresure, pri kateri s prsti nežno tapkamo po obrazu in telesu.

EFT ali tehnika doseganja čustvene svobode je orodje za samopomoč, s katerim hitro in trajno lahko odpravimo stres, kakršenkoli neprijeten občutek, spremenimo mnenje o preteklih dogodkih, odvzamemo moč prepričanjem, ki smo jih nekoč nekje pridobili. Odpravimo zamero, fizične bolečine, fobije, odvečne kilograme,. Izboljšajo se odnosi, rezultati pri športu, v šoli, produktivnost. Seznam vsega, kar lahko spremenimo, ko tapkamo s prsti po končnih točkah meridianov, je neizčrpen.

Prosimo, da se prijavite najpozneje do 20. 05. 2014,,Dragici Jošar na telefon, 031 354- 123, ali pa Danieli Mörec,  041 746 074

Kotizacija za nečlane in člane drugih strokovnih društev, je 40 €, za člane DMSBZT Pomurja   ni kotizacije.

Predsednica DMSBZT Pomurja
Daniela Mörec, dipl. m. s