Ekskurzija

M. Sobota

G. Radgona

Ura odhoda:

(na odhodnem mestu  najmanj 10 oseb)

Cena na osebo:

35,00 €  pri udeležbi najmanj 49–52 oseb

37,00 €  pri udeležbi najmanj 45–48 oseb

40,00 €  pri udeležbi najmanj 40–44 oseb

45,00 €  pri udeležbi najmanj 35–39 oseb

(Pri večjem ali manjšem številu prijavljenih oseb, se cena ponovno preračuna.)

Cena zajema:

avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, vstopnina v dvorec Hof in božično vas, vodenje, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo izleta in DDV.

Popusti:

otroci v spremstvu staršev do vključno 10. leta starosti imajo 5,00 € popusta na osnovno ceno.

Program enodnevnega izleta

Avtobus bo odpeljal ob predvidenem času. Vožnja v smeri Dunaja do baročnega dvorca Hof, ki se nahaja v bližini obmejnega mesta Hainburg v Avstriji. Dvorec je dal zgraditi princ Evgen Savojski, pod vladavino cesarice Marije Terezije pa je dobil današnjo obliko. V predbožičnem času vsako leto popestrijo dogajanje s postavitvijo božične vasi, ki jo bomo obiskali. Po ogledu sledi vožnja proti Slovaški. Praznično okrašena Bratislava nas bo pričakala s čudovito okrašenimi ulicami. Najprej se bomo zapeljali do bratislavskega gradu in z njegovega obzidja občudovali panoramo mesta, ki bo dihalo v predprazničnem vzdušju. Podali se bomo v center mesta, si skupaj z vodnikom ogledali mestne znamenitosti, imeli pa bomo tudi dovolj časa za nakupovanje in seveda za obisk božičnega sejma. Pridružili se bomo množici, poskusili kuhano vino, kupili kak spominek… Ob 18.00 se bomo začeli vračati proti domu, kamor bomo prispeli v poznejših večernih urah.

Prispevek posameznika –člana je 20 EUR, prijave do 20.11.2014 na  gsm :031 354 123 Dragica Jošar; prijavite se čim prej zaradi rezervacije avtobusov

Program velja kot končno obvestilo.

Splošni pogoji TA KLAS so sestavni del ponudbe.                                                          M. Sobota,12.9. 2014,  šifra  ar.: 212/14