Predbožični            PECS

39,00 € / pri udeležbi najmanj 40 –   45 oseb

43,00 € / pri udeležbi najmanj 35 –   39 oseb

Cena zajema:

avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, vstopnine   (katedrala, muzej Zsolnay, mošeja – nekdanja džamija), vodenje, osnovno   nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo izleta in DDV.

Program enodnevne strokovne ekskurzije!

Avtobus bo odpeljal po predvidenem časovnem redu. Peljali se bomo mimo Nagykanizse, Kaposvarja do mesta Pecs. Praznično okrašeno mesto nas bo pričakalo z okrašenimi ulicami. Mesto uvrščajo med najlepša madžarska mesta ima pa tudi bogato zgodovino. Danes je mesto pod zaščito Unescove kulturne dediščine. Najprej se bomo zapeljali do ene izmed zdravstvenih ustanov in si jo tudi ogledali, spoznali kolege, izmenjali izkušnje,… Nato sledi ogled mestnih znamenitosti, katedrale, Sinagoge in muzeja Zsolnay. Med sprehodom po mestu si bomo ogledali tudi trg grofa Szechenya, staro mestno gledališče, mestno hišo, ostanke mošeje (nekdanjo džamijo) spremenjene v galerijo ter številne lepe mestne stavbe in palače iz najrazličnejših zgodovinskih obdobij. Prosti čas pa bomo namenili stojnicam, kjer se bomo okrepčali ob toplih napitkih in dobri hrani.  Ob 18.00 uri se bomo začeli vračati proti domu, kamor bomo prispeli v poznejših večernih urah.

Program velja, kot končno obvestilo.

Splošni pogoji TA KLAS so sestavni del ponudbe.                                                             M. Sobota, oktober 2012, šifra ar: 274/12

Turistična agencija KLAS Murska Sobota,

tel.: 02/530 16 52, e-mail: info.klas@apms.si

DMSBZT Pomurja