VABILO!

Strokovno društvo medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja organizira enodnevno strokovno ekskurzijo  – Cerkljanski muzej, razstava Medicinske sestre skozi čas in ogled bolnišnice Franja ter muzej prve svetovne vojne na sveti gori – Notranjska in Goriška,

ki bo 1. oktobra 2011.

 

Pot nas bo vodila mimo Idrije v Cerkno, kjer si bomo v Cerkljanskem muzeju ogledali razstavo Medicinske sestre skozi čas in stalno zbirko muzeja. Sledi voden ogled Partizanske bolnice Franja. Po ogledu bo organizirano kosilo v Gostišču s Prenočišči Gačnik v Logu (v bližini Partizanske bolnice Franja). Po kosilu pa bomo krenili proti Solkanu, natančneje na Sveto goro, kjer je znana romarska pot in tudi muzej Prve svetovne vojne. Kraj leži na 682 m visoki vzpetini s katere je nepozaben razgled po bližnji in daljni okolici. V zgodnjih večernih urah povratek v Mursko Soboto.

Odhod izpred avtobusne postaje v Murski Soboti bo ob 5.00 uri. Predviden povratek je okrog 22. 00 ure.

Cena izleta je 38 EUR, za člane DMSBZT Pomurja pa 20 EUR. V ceno so vključeni prevoz, vstopnine v Cerkljanskem muzeju in partizanski bolnici Franja ter kosilo.

Prijave zbirata Dragica Jošar in Martina Horvat – 02 5341 324,  do 10. septembra 2011, oziroma do zasedbe prostih mest.

Z lepimi pozdravi.

                                                                 Predsednica DMSBZT POMURJA
Emilija Kavaš


x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih