Vljudno vas vabimo na strokovno srečanje, ki bo v Sinagogi v Lendavi , v petek 22. 3. 2013 ob 15.00. uri

15.00–15.15  Registracija udeležencev
15.15–15.30 Pozdrav predsednice DMSBZT in nagovor direktorice ZD Lendava, Olge Požgaj, dr. med.spec.
15.30–16.10 Kakovost in vloga zaposlenih v ZD Lendava (od oktobra 2012 ima ZD LE certifikat kakovosti ISO 90001), Doris Gal Kiraly, dipl.m.s.
16.10–16.30 Kakovost v NMP in reševalni službi ZD Lendava, Darko Horvat, tzn., vodja reševalne službe
16.30–17.00 Obravnava pacienta z miokardnim infarktom, Natalija Sekereš Danko, dr.med.spec.
17.00–17.15 Razprava
17.15–17.30 Odmor
17.30–17.50 Vpliv stresa na zaposlene v NMP – predstavitev raziskave, Jožef Horvat, dipl.zn. in Sašo Koudila, dipl. zn.
18.15–18.30 Vloga medicinske sestre v posvetovalnici za diabetike in sodelovanje z lokalno skupnostjo, Valerija Hozjan, sms.
18.30–18.45 Razprava in zaključek strokovnega dela
18.45–19.00 Ogled razstave v Sinagogi
19.00–20.00 Druženje in izmenjava mnenj
Doris Gal Kiraly,
članica IO DMSBZTP
Daniela Mörec
predsednica DMSBZT Pomurja

Seminar je v postopku vrednotenja za licenčne točke na Ministrstvo za zdravje.

Prosim, da se prijavite preko spletne strani DMSBZT Pomurja – drustvo-mszt-pomurja.si ali Zbornice-Zveze – zbornica-zveza.si, na spletni strani je E-prijavnica Prijava na strokovno izobraževanje, najpozneje do 15.3.2013. Za prijavo potrebujete št. članske izkaznice, osebno PIN kodo in ob prvem vstopu registracijsko št. V primeru, da boste imeli težave, pokličite Jasno Meško SB MS, int. odd. 5123 521 ali 040 892 266, Dragico Jošar, 031 354 123.

Za morebitne informacije pokličite članico IO Doris Gal Kiraly, ZD Lendava, Dragico Jošar podpredsednica društva tel. 031 354 123 in Danielo Mörec, 041 746 074

Za člane DMSBZT Pomurja ni kotizacije.

Predsednica DMSBZT Pomurja
Daniela Mörec, dipl.m.s