predbožični Zagreb

Cena na osebo

29,00 € pri udeležbi najmanj 40–45 oseb

33,00 € pri udeležbi najmanj 35–39 oseb

(Pri večjem ali manjšem številu prijav oseb, se cena ponovno preračuna.)

Cena zajema:

avtobusni prevoz, cestnine in parkirnine, vožnjo z vzpenjačo, lokalno vodenje,  vodenje, osnovno nezgodno zavarovanje potnikov, organizacijo izleta in DDV.

Popusti:

otroci v spremstvu staršev do vključno 10. leta starosti imajo 5,00 € popusta

Program enodnevnega izleta

Avtobus bo odpeljal ob predvidenem času. Vožnja v smeri slovensko-hrvaške meje (mejni prehod Gruškovlje) in naprej do glavnega mesta, Zagreba. Prvi daljši postanek bomo naredili v trgovsko–zabavnem centru Westgate, ki se razteza se na 250.000 m2, površine v njem pa najdete več kot 240 različnih trgovin. Nekaj prostega časa bo za prve božične nakupe (približno 2 uri). Pot bomo nadaljevali v samo središče hrvaške prestolnice. V spremstvu lokalnega vodnika si bomo ogledali glavne mestne znamenitosti. Sprehodili se bomo po ulicah Zgornjega in Spodnjega mesta, do trga Sv. Marka, občudovali razgled s stolpa Lotrščak, se podali do kamnitih vrat in katedrale, trga Bana Jelačiča, kjer se poleg številnih predbožičnih stojnic ponuja tudi veliko trgovinic in butikov. Prosti čas za samostojne oglede, sprehode, nakupovanja… Predvidoma ob 19.00 se bomo pričeli vračati proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah (predvidoma do 21.30).

Program velja kot končno obvestilo.

Splošni pogoji TA KLAS so sestavni del ponudbe.                                    M. Sobota, 4. 9. 2013,  šifra  ar.: 245/13

Možno doplačilo RIZIKA ODPOVEDI (3,5 %), velja v primeru nezgode, uradnih pozivov in elementarnih nesreč.

Rezervacije se zbirajo v poslovalnici BTC Murska Sobota,

tel.: 02/530 16 90, e-mail: klas.btc@apms.si

POSAMEZNIK PRISPEVA 15 EUR, PRIJAVE DO 10.11.2013 NA GSM: 031 354 123- DRAGICA JOŠAR

predsednica DMSBZT Pomurja Daniela Mörec