Zdravstvena nega in oskrba Doma starejših občanov Ljutomer

Vljudno vas vabimo na strokovno srečanje, ki bo v Dom starejših občanov Ljutomer v četrtek 17. 11. 2011 ob 15 uri

15:00 – 15:15 Registracija udeležencev
15:15 – 15:30 Pevska skupina zaposlenih »Mavrica«
15:30 – 16:00 Predstavitev zavoda in modela kakovosti, E-QVALIN, Boris Sunko,univ.dipl.psih.,direktor doma
Boris Sunko,univ.dipl.psih.,direktor doma
16.00 – 16:20 Preventiva padcev, Danica Korošec, VZN
16:20 – 16:40 Sindrom izgorevanja na delovnem mestu, Danica  Korošec, VZN
 16.40 – 17.00 Oskrba in zdravstvena nega dementnega bolnika, Belšak Mihaela, dipl.m.s.
17:00 – 17.20 Multidiscipliniran pristop pri stanovalcih in zaposlenih, višja FTH, dipl.org.dela Marta Horvat
17:20 – 17.35 Razprava
17.35 – 18.00 Ogled zavoda
18.00 Druženje s pogostitvijo

Dragica Kosmajer
članica IO DMSBZTP
  Emilija Kavaš
predsednica DMSBZT Pomurja

Seminar je ovrednoten pri Zbornici Zvezi zdravstvene in babiške nege Slovenije z_________ LT  za pasivne udeležence in z ________ LT za aktivne udeležence

Prosim, da se za udeležbo zaradi organizacije dela prijavite po elektronski prijavnici do 14. 11. 2011. Za morebitne informacije pokličite Članico IOja ( Dom starejših občanov Ljutomer)Dragico Kosmajer,  tajnico Jasni Meško tel. 512 35 21 Interni oddelek II. nad., Dragici Jošar podpredsednica tel. 031 354 123.

Obvezna je pisna prijava na prijavnico Društva MSBZT Pomurja, ki jo dobite na spletni strani društva: drustvo-mszt-pomurja.si z vsemi izpolnjenimi podatki, ki jih bomo potrebovali za vodenje in posredovanje za pridobitev licenčnih točk. Pripisati morate številko registra, odločbe za licenco in članske izkaznice. Brez tega ne moremo posredovati naprej seznama za licenčne točke, ki bo direktno preko čipa z vašo kartico ob registraciji posredovano na Zbornici Zvezo zdravstvene in babiške nege Slovenije. Obvezno je, da boste imeli s seboj novo člansko izkaznico.

Obvezno se zaradi organizacije dela in evidenc prijavite  prosim na e – pošto milka.kavas@gmail.com.  Pri pošiljanju zadeva označite priimek in ime  ter zavod( naprimer Dragica Jošar ZDMS). Če pošiljate več prijav pa posebej v sporočilo navedite priimek in ime prijavljenih.

Prispevka za člane DMSBZT Pomurja ni.